Savoria

Pâinea copiilor

O sursă de fosfor, calciu, fibre prebiotice și o sursă importantă de vitamine E, B1 și B2,
Savoria are ca ingrediente făină albă de grâu 650, apa, lapte praf 1,5% U.G, grăsimi vegetale, fructoza,
gluten din grau, inulină, plamadă uscata din secara, enzime, drojdie, sare iodată. Conține: gluten și lapte.

Declaratie nutritionala
Ingrediente
Nutritie
per 100g
Valoare
Energetica
1141,3 kJ/
273 kcal
Grasimi
4,0 g
Acizi grasi
2,5 g
Glucide
49,1 g
zaharuri
0,6 g
Fibre
3,5
Proteine
1,4 g
Sare
1,4 g

% CR*
per 100g

Valoare
Energetica
14%
Grasimi
11,1%
Acizi grasi
10,1%
glucide
11,9%
zaharuri
1,3%
Proteine
32%
Fibre
-
Sare
18,3%

*CR consumer de referent zilnic pentru un adult (8400kJ / 2000 kcal)

Savoria

Pâinea copiilor

 

  • Făină neagră de grâu
  • Făină albă de grâu
  • Apă
  • Tărâțe de grâu
  • Făină graham de grâu
  • Gluten din grâu
  • Făină de secară
  • Făină de soia
  • Sirop de glucoză
  • Făină din malț de secară
  • Făină din malț de orz
  • Plămadă uscată de secară
  • Fibre de citrice

 

  • Făină pregelifiată de secară
  • Enzime
  • Ulei de palmier nehidrogenat
  • Drojdie
  • Făină de grâu fermentată
  • Sare iodată
  • Maia
  • Vitamina C 12,89 mg
  • Vitamina B1 (tiamină) 0,17 mg
  • Vitamina B2 (riboflavină) 0,22 mg
  • Vitamina B12 0,39 mg
  • Magneziu 55,49 mg
  • Fier 2,22 mg

Savoria

Pâinea copiilor

Pentru o dietă echilibrată, nutriționiștii ne recomandă:

50 – 55% din energia necesară să provină din carbohidrați, inclusiv zaharuri
30 – 35% din energie să provină din lipide, inclusiv grasimi saturate
10-15% din energie, din proteine

O dieta variată ne ajută să obținem acest echilibru. Orice aliment poate fi parte al unei diete sănătoase, echilibrate și plină de savoare.

Pâinea ajută la menținerea greutății sub control
Pâinea ajută și susține funcționarea normală a tranzitului intestinal
Pâinea stimulează creierului și susține sănătatea funcțiilor cognitive
Carbohidrații și proteinele provenite din pâine contribuie la restabilirea dezechilibrului organismului, ținând sub control, prin acțiunea lor, fluctuațiile de greutate. Compoziția de pâine care combină fibrele și glucidele complexe, oferă o senzație de sațietate îndelungată care previne nevoia gustărilor dintre mese, reducând astfel senzația de foame. Acesta este un avantaj real pentru persoanele care aspiră la un stil de viață sănătos sau care urmează diete alimentare stricte.
Prin conținutul ridicat de minerale și fibre, pâinea este o sursă indispensabilă pentru buna sănătate a sistemului digestiv al organismului, contribuind la funcționarea tranzitului intestinal. Pâinea Savoria conține atât fibre solubile, care au rol în modularea absorbției de glucide și lipide, cât și fibre insolubile, care facilitează tranzitul intestinal și contribuie la sănătatea colonului.
Cu toate că reprezintă doar 2% din greutatea corporală, creierul folosește aproximativ 20% din energia totală a organismului, atunci când se află în repaus. Glucidele complexe ale pâinii sunt principala sursă de energie în metabolizarea și buna funcționare a creierului, cât și a sistemului nervos central, ajutând totodată și la stocarea energiei de către creier și susținând performanța acestuia.

Savoria

Pâinea copiilor

O sursă de fosfor, calciu, fibre prebiotice și o sursă importantă de vitamine E, B1 și B2,
Savoria are ca ingrediente făină albă de grâu 650, apa, lapte praf 1,5% U.G, grăsimi vegetale, fructoza,
gluten din grau, inulină, plamadă uscata din secara, enzime, drojdie, sare iodată. Conține: gluten și lapte.

per 100g % CR* Per 100 g
Valoare
Energetica
1141,3 kJ/
273 kcal
Grasimi
4,0 g
Acizi grasi
2,5 g
Glucide
49,1 g
zaharuri
0,6 g
Fibre
3,5
Proteine
1,4 g
Sare
1,4 g

*CR consumer de referent zilnic pentru un adult (8400kJ / 2000 kcal)

per 100g % CR* Per 100 g
Valoare
Energetica
14%
Grasimi
11,1%
Acizi grasi
10,1%
glucide
11,9%
zaharuri
1,3%
Proteine
32%
Fibre
-
Sare
18,3%

*CR consumer de referent zilnic pentru un adult (8400kJ / 2000 kcal)

Ingrediente
  • Bogată în fibre si Magneziu,
  • făină albă de grâu 650,
  • făină neagră de grâu 1350,
  • apă,
  • tarate de grâu,
  • făină graham,
  • gluten din grâu,
  • făină de secară,
  • făină de soia,
  • făină de malț din orz,
  • făină de malț din secară,
  • sirop de glucoză,
  • maia pudra de secara,
  • fibre de citrice,
  • enzime,
  • ulei vegetal,
  • drojdie,
  • sare iodată.
  • Conține: gluten și soia.
  • Bogată în fibre si Magneziu,
  • făină albă de grâu 650,
  • făină neagră de grâu 1350,
  • apă,
  • tarate de grâu,
  • făină graham,
  • gluten din grâu,
  • făină de secară,
  • făină de soia,
  • făină de malț din orz,
  • făină de malț din secară,
  • sirop de glucoză,
  • maia pudra de secara,
  • fibre de citrice,
  • enzime,
  • ulei vegetal,
  • drojdie,
  • sare iodată.
  • Conține: gluten și soia.

Pentru o dietă echilibrată, nutriționiștii ne recomandă:

50 – 55% din energia necesară să provină din carbohidrați, inclusiv zaharuri

30 – 35% din energie să provină din lipide, inclusiv grasimi saturate

10-15% din energie, din proteine

O dieta variată ne ajută să obținem acest echilibru. Orice aliment poate fi parte al unei diete sănătoase, echilibrate și plină de savoare.

Pâinea ajută la menținerea greutății sub control

Carbohidrații și proteinele provenite din pâine contribuie la restabilirea dezechilibrului organismului, ținând sub control, prin acțiunea lor, fluctuațiile de greutate. Compoziția de pâine care combină fibrele și glucidele complexe, oferă o senzație de sațietate îndelungată care previne nevoia gustărilor dintre mese, reducând astfel senzația de foame. Acesta este un avantaj real pentru persoanele care aspiră la un stil de viață sănătos sau care urmează diete alimentare stricte.

Pâinea ajută și susține funcționarea normală a tranzitului intestinal

Prin conținutul ridicat de minerale și fibre, pâinea este o sursă indispensabilă pentru buna sănătate a sistemului digestiv al organismului, contribuind la funcționarea tranzitului intestinal. Pâinea Savoria conține atât fibre solubile, care au rol în modularea absorbției de glucide și lipide, cât și fibre insolubile, care facilitează tranzitul intestinal și contribuie la sănătatea colonului.

Pâinea stimulează creierului și susține sănătatea funcțiilor cognitive

Cu toate că reprezintă doar 2% din greutatea corporală, creierul folosește aproximativ 20% din energia totală a organismului, atunci când se află în repaus. Glucidele complexe ale pâinii sunt principala sursă de energie în metabolizarea și buna funcționare a creierului, cât și a sistemului nervos central, ajutând totodată și la stocarea energiei de către creier și susținând performanța acestuia.

Copyright © 2011-2019 Savoria
Menu